Autorulote de vânzare

Dacă îți dorești propria autorulotă sau rulotă, atunci trebuie să știi că noi, cei de la Campero, suntem importatori ale unora dintre cele mai cunoscute brand-uri din Germania:

Produce autorulote de peste 30 de ani, fiind cunoscuți pentru deviza lor “value for money”. Autorulotele Ahorn Camp sunt construite exclusiv pe șasiu Renault, firma din Speyer (Germania) având un parteneriat de lungă durată cu acest producător.

Dacă îți place aventura, atunci Sunlight este pentru tine.
Bicicletă, ski, surf … oriunde ai vrea să mergi Sunlight va fi alături de tine.

Cu o experiență de 90 ani, Dethleffs se confundă cu istoria rulotelor, fiind unul dintre cei mai vechi producători de rulote. Generație după generație, Dethleffs a fost aici, pentru ca tu și familia ta să te poți bucura de vacanțe  minunate.

Deținerea propriei rulote sau autorulote îți oferă maximă libertate pentru a-ți planifica și organiza vacanțele exact așa cum îți dorești și când îți dorești, să le prelungești sau scurtezi, în funcție de propriile nevoie. Autorulota/rulota îți oferă o experiență unică de concediu, în care totul depinde doar de tine și de cei dragi. Feel free to travel anytime, anywhere – Simte-te liber să călătorești oricând, oriunde!

Programe si oferte speciale

Primul Camper

Dacă vrei să îți cumperi o autorulotă dar:

      • costurile de achiziție sunt prea mari
      • crezi că nu merita investiția pentru că timpul nu-ți permite și o folosești prea puțin

Noi avem soluția:
Achiziționezi o autorulotă nouă la un preț special (Campero este importator unic în Romania a mărcii germane Ahorn Camp), cu plata integrală sau în leasing, iar în perioada când nu o folosești Echipa Campero o închiriază pentru tine. Astfel o parte din costurile achiziției se vor amortiza iar tu vei avea autorulota ta oricând dorești. Pentru detalii nu ezita să ne contactezi.

Prima Flotă

Vrei să îți deschizi propria afacere sau ai o firmă și vrei să pornești o nouă afacere în domeniul închirierilor de autorulote? Echipa Campero este aici ca să te ajute. Achiziționezi 2 autorulote noi (la un preț special – Campero fiind unic importator în Romania a mărcii germane Ahorn Camp). Le poți închiria tu sau prin rețeaua de parteneri Campero. Noi te ajutăm cu partea de know-how în acest domeniu și redirecționăm clienții către tine. Dacă ești hotărât nu ezita să ne contactezi.

Sună la 0745.147.724