Autorulote de vânzare

Dacă îți dorești propria autorulotă sau rulotă, atunci trebuie să știi că noi, cei de la Campero, suntem importatori unici ai Ahorn Camp – producător de autorulote, cu o experiență vastă în accest domeniu. Ahorn Camp produce autorulote de peste 17 ani, fiind cunoscuți pentru deviza lor “value for money”. Autorulotele Ahorn Camp sunt construite exclusiv pe șasiu Renault, firma din Speyer (Germania) având un parteneriat de lungă durată cu acest producător.

Deținerea propriei rulote sau autorulote îți oferă maximă libertate pentru a-ți planifica și organiza vacanțele exact așa cum îți dorești și când îți dorești, să le prelungești sau scurtezi, în funcție de propriile nevoie. Autorulota/rulota îți oferă o experiență unică de concediu, în care totul depinde doar de tine și de cei dragi. Feel free to travel anytime, anywhere – Simte-te liber să călătorești oricând, oriunde!

Gama Alcove

Gama Semi-integrate

Gama Van

Liste de prețuri

Programe si oferte speciale

Primul Camper

Dacă vrei să îți cumperi o autorulotă dar:

      • costurile de achiziție sunt prea mari
      • crezi că nu merita investiția pentru că timpul nu-ți permite și o folosești prea puțin

Noi avem soluția:
Achiziționezi o autorulotă nouă la un preț special (Campero este importator unic în Romania a mărcii germane Ahorn Camp), cu plata integrală sau în leasing, iar în perioada când nu o folosești Echipa Campero o închiriază pentru tine. Astfel o parte din costurile achiziției se vor amortiza iar tu vei avea autorulota ta oricând dorești. Pentru detalii nu ezita să ne contactezi.

Prima Flotă

Vrei să îți deschizi propria afacere sau ai o firmă și vrei să pornești o nouă afacere în domeniul închirierilor de autorulote? Echipa Campero este aici ca să te ajute. Achiziționezi 2 autorulote noi (la un preț special – Campero fiind unic importator în Romania a mărcii germane Ahorn Camp). Le poți închiria tu sau prin rețeaua de parteneri Campero. Noi te ajutăm cu partea de know-how în acest domeniu și redirecționăm clienții către tine. Dacă ești hotărât nu ezita să ne contactezi.

Sună la 0745.147.724