Despre noi

Acasă, oriunde ai călători! Asta este deviza Campero și te invităm și pe tine în minunata lume a călătoriilor cu rulota.

Aventura noastră a început acum mai bine de 12 ani, când am experimentat, pentru prima oară, o vacanță cu rulota. Împreună cu familia, am călătorit în însorita Sardinie, de-a lungul malurilor Rinului, în cetatea  Dubrovnikului și în Cabo del Roca. Sună de vis? Ei, bine, e un vis devenit realitate – să poți călători fără griji, oriunde te poartă gândul.

Bucuria noastră de a călători liberi, fără check-in și check-out, fără a depinde de orarul mijloacelor de transport clasice, ne-a determinat să dorim să oferim această oportunitate unică și celorlalți.

Astfel, am înființat Campero, un serviciu de închiriere și vânzare autorulote, pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de bogățiile lumii, fără limite!

Vacanțele cu rulota nu au fost nicând mai accesibile. Oriunde ai merge, vei găsi spații special amenajate pentru autorulote. Alege o vacanță diferită, mult mai bogată în experiențe și trăită la intensitate maximă, fără a renunța la confortul de a te simți „ca acasă”. Alege Campero – acasă, oriunde ai călători!

Ce servicii îți oferim noi:

Autorulote de vânzare
Închirieri de autorulote pentru vacanțe în țară și străinătate
Organizarea de circuite cu autorulota în Europa.
Consultanță pentru cumpărarea și închirierea de autorulote
.

Cum este un concediu cu autorulota?

Imaginați-vă că vă treziți dimineațala la primele ciripituri ale păsărilor. Vă rostogoliți în patul confortabil și trageți încet jaluzelele, pentru a lăsa lumina să cadă ușor în interiorul Camper-ului. În acest moment vă amintiți unde ați petrecut noaptea, parcați lângă un mic lac, cu copacii înclinați ca și cum ar dori să atingă apa. În fundal, un castel fabulos se află în așteptarea vizitei de astăzi.

Acesta nu este un vis.  Aceasta poate fi viața ta, concediul tău.

Sună la 0745.147.724