Rulote de vânzare

Dacă îți dorești propria rulotă, atunci trebuie să știi că noi, cei de la Campero, suntem importatori Dethleffs, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din Germania:

 

Cu o experiență de 90 ani, Dethleffs se confundă cu istoria rulotelor, fiind unul dintre cei mai vechi producători de rulote. Generație după generație, Dethleffs a fost aici, pentru ca tu și familia ta să te poți bucura de vacanțe  minunate.

Deținerea propriei rulote  îți oferă maximă libertate pentru a-ți planifica și organiza vacanțele exact așa cum îți dorești și când îți dorești, să le prelungești sau scurtezi, în funcție de propriile nevoie. Rulota îți oferă o experiență unică de concediu, în care totul depinde doar de tine și de cei dragi. Feel free to travel anytime, anywhere – Simte-te liber să călătorești oricând, oriunde!

Va invitam sa luati parte la un tur virtual pentru a vedea noile modele de autorulote si rulote.

Gama C’Joy

Gama C’Go

Gama Coco

Gama Aero

Gama Camper

Gama Nomad

Gama Beduin-Scandinavia

 

Programe si oferte speciale

Prima Rulotă

Dacă vrei să îți cumperi o rulotă dar:

      • costurile de achiziție sunt prea mari
      • crezi că nu merita investiția pentru că timpul nu-ți permite și o folosești prea puțin

Noi avem soluția:
Achiziționezi o rulotă nouă la un preț special (Campero este importator în Romania a mărcii germane Dethleffs), cu plata integrală sau în leasing, iar în perioada când nu o folosești Echipa Campero o închiriază pentru tine. Astfel o parte din costurile achiziției se vor amortiza iar tu vei avea autorulota ta oricând dorești. Pentru detalii nu ezita să ne contactezi.

Prima Flotă

Vrei să îți deschizi propria afacere sau ai o firmă și vrei să pornești o nouă afacere în domeniul închirierilor de rulote? Echipa Campero este aici ca să te ajute. Achiziționezi două rulote noi (la un preț special – Campero fiind importator în Romania a mărcii germane Dethleffs). Le poți închiria tu sau prin rețeaua de parteneri Campero. Noi te ajutăm cu partea de know-how în acest domeniu și redirecționăm clienții către tine. Dacă ești hotărât nu ezita să ne contactezi.

Sună la 0745.147.724