Aurora hunting cu autorulota

Recomandă prietenilor

Aurora boreală văzută din autorulotă

Aurora Boreală
Aurora Boreală

După întâlnirea călduroasă cu Moș Crăciun- cel adevărat, cum spun fetele , ne-am îndreptat atenția spre Aurora boreală. 

Știam că trebuie să căutăm locul potrivit, astfel încât totul să fie perfect.

Am ales să mergem mai în nord, spre Saariselka, unde l-am întâlnit pe Sorin. Foarte cald și primitor, ne-a adus ciocolata, bere finlandeza și ne-a condus spre aurora. Sorin are o agentie de turism în Finlanda . Face plimbări cu husky, saune, tur de aurora.

Revenind la locurile în care  am văzut aurora boreală cu autorulota, am salvat câteva puncte pe google maps.

Aurora boreală în Saariselka 

Când am ajuns, am văzut cerul cum se luminează. Am ieșit cum eram îmbrăcați în autorulotă, în papuci de casa, am strigat si-am sărit de fericire. A fost un moment unic pentru toți. Cerul s-a luminat și aurora dansa deasupra noastră. Fetele au comparat-o cu o balerina care-și execută perfect coregrafia 🥰. https://goo.gl/maps/ctMdycXcaxk3REpA6

Aurora boreala în Tromso – Norvegia

Aurora boreală ne-a luminat calea spre Tromso – Norvegia. Citisem că este locul perfect să vezi aurora , dar nu mi-am imaginat ca ne poate întâmpina atât de călduros! Am găsit o parcare și ne-am bucurat de priveliște…https://maps.app.goo.gl/51uRW5ddFi9BW2cf7

Hansnes – https://maps.app.goo.gl/enceiT9yWTry8g9b9

Fv65 –https://maps.app.goo.gl/SDUN7fc7zhv1s95F8

  Aurora boreală în Nordkapp – Norvegia

În cel mai nordic punct al Europei am ajuns datorită unor prieteni, care erau mai documentați decât noi. Le mulțumesc pe această cale și mai așteptăm propuneri la fel de îndrăznețe și frumoase 🤗.

Program urcare NordKap
spre Nordkap

Am ajuns la locul unde urcăm în coloană, cu mașina de deszăpezit în fața noastră. Erau 3 urcări și 3 coborâri pe zi. Am ajuns la 10 minute după a doua plecare. Acum avem un timp de așteptare de 5 ore. Dar nu-i nimic, am mâncat, am terminat un joc de renț  început acum 2 zile și pe la ora 18 s-a ridicat bariera. 

Eram deja 5 autorulote de Romania care așteptam. Frumos, nu? Ne-am întâlnit din Suceava, București  și Cluj la capătul lumii cum i-am spus noi.

Într-un final am ajuns sus!! Super bucuroși , ne-am echipat corespunzător, am ciocnit un pahar cu șampanie… nu ajungi oricând în cel mai Nordic punct al Europei! 🥰

Am plecat bucuroși să vedem Globul Pământesc , simbol al Nordkapp-lui construit în 1977, la 307 m înălțime deasupra Oceanului Arctic. Era atât de întuneric în jurul nostru, doar globul lumina . Am făcut poze în grup cu steagul României fluturând, mândri că am reușit să ajungem până aici.

Norvegia și-a arătat recunoștința aducând-o în semn de mulțumire pe Aurora, care a vrut să ia parte la bucuria noastră. Copiii s-au așezat pe zăpadă și au savurat din plin momentul.      

După ce ne-au înghețat bine mâinile de la atâtea fotografii, am plecat spre autorulote. Mare ne-a fost mirarea sa o găsim din nou pe Aurora luminând autorulotele. Atât de puternică a fost apariția că am avut fluturi în stomac. Și-a luat rămas bun ! Rămâi cu bine Aurora dragă, să fii la fel de frumoasă și să ne surprinzi mereu 🥰.

Pentru sănătatea voastră călătoriți mai mult, creați momente unice împreună cu cei dragi.

Echipa Campero îți pune la dispoziție autorulote noi în fiecare an. Dacă vrei să  închiriezi autorulote  sau cauți autorulote de vânzare ne poți contacta la 0745147724 pe Facebook  sau Instagram


Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sună la 0745.147.724