Camping autorulote în România. Cumpără sau închiriază o autorulotă și pornește la drum

Recomandă prietenilor

Tot mai mulți oameni preferă să plece în vacanță cu autorulota. Pentru libertatea de mișcare și de decizie, pentru că te poți hotărî și răzgândi după cum îți dictează inima, pentru că te bucuri de road trip, de familie și prieteni, de natură și de tot frumosul care te înconjoară. Descoperă în ce zone ai camping autorulote și pornește la drum.

Vacanța cu autorulota – cel mai bun mod de a vizita România. Camping autorulote în țara noastră

Dacă una dintre dorințele tale este să faci turul României, cu siguranță autorulota este cea mai la îndemână opțiune. Partea și mai bună este că oriunde ai vrea să mergi, vei găsi un camping pentru autorulote unde poți înnopta sau petrece mai multe zile, dacă vrei să explorezi amănunțit regiunea respectivă. Există și numeroase site-uri ori aplicații pe care le poți folosi pentru a-ți pregăti un itinerariu, așa cum este și Park4night.

Vrei să găsești campingurile pentru autorulote rapid pe hartă? Poți folosi CampMap, platforma e utilă atât în România, cât și în restul Europei.

camping autorulote

Camping autorulote în România, la mare

Imaginează-ți următoare imagine: dimineață răcoroasă de vară, soarele răsare din valurile înspumate ale mării, în timp ce tu îți bei cafeaua cu picioarele afundate în nisip… E idilic și poate fi chiar experiența ta. Multe dintre zonele de camping autorulote de la mare sunt chiar pe plajă și beneficiezi de toate facilitățile posibile: curent electric, dușuri, mașină de spălat rufe ș.a.

În funcție de preferințele tale, poți opta pentru campingurile din 2 Mai, Vama Veche, Gura Portiței sau Corbu, ori pentru cele din Mamaia sau Năvodari, ori Sulina. Oricare dintre aceste campinguri îți oferă aceleași facilități.

De exemplu, în Mamaia Nord, campingurile au, pe lângă ceea ce am menționat, și plajă privată, magazin alimentar, terenuri de sport și restaurant. Iar în campingul Euro Club din Tulcea te poți bucura și de cinema în aer liber.

camping autorulote

Camping autorulote în România, la munte

Miros de brad, peisaje care îți taie răsuflarea – ai putea jura că sunt doar în închipuirea ta și nu aievea. Zona montană din România are atât de multe de oferit. Oricând simți nevoia să evadezi și să te descotorosești de tot ceea ce te încarcă, închiriază o autorulotă și pornește la drum. Zonele de camping de la munte sunt numeroase și cel puțin la fel de ofertante precum cele de la mare.

Ai ocazia să pleci în vacanță în zonele cele mai căutate și apreciate, dar la costuri mult reduse și fără grija că nu îți vei găsi un loc de cazare în perioada pe care ți-o dorești sau să plătești un suprapreț. Sau îți poți alege un colț de rai ferit de ochii lumii.

Iată câteva zone de camping autorulote de la munte foarte apreciate: camping Cheia (Brașov, Valea Prahovei), camping Cheile Bicazului – Lacul Roșu, camping Zănoaga (munții Bucegi), camping Cheile Sohodolului (Gorj), camping Sfânta Ana.

Poți să fii oriunde și oricând visezi să fii. Cumpără-ți autorulota de la Campero

Așadar, a venit momentul să pleci într-o vacanță.  Dacă vrei să ai propria autorulotă, ca să ai libertate absolută, o poți cumpăra tot de la noi. Vezi secțiunea autorulote de vânzare și alege-ți modelul preferat. Noi, cei de la Campero, suntem importatori ale unora dintre cele mai cunoscute brand-uri din Germania:

  • Sunlight
  • Dethleffs

Poți apela și la serviciul nostru de închiriere

Iată cât de simplu este să beneficiezi de serviciul nostru de închirieri autorulote. În funcție de modelul de autorulotă ales, prețul poate varia între 60 de euro și 150 euro pe zi. Dacă vrei să închiriezi o autorulotă de la noi, trebuie să ai vârsta de minimum 25 de ani și cel puțin 5 ani experiență în condus.

Ai mai călătorit cu autorulota până acum? Ce impresie ți-ai făcut? Ești pregătit/ă pentru o nouă aventură? Contactează-ne la tel. 0745147724. Următește-ne și pe pagina noastră de facebook, pentru noutăți din lumea noastră minunată, a călătorilor aventurieri.


Recomandă prietenilor

1 thought on “Camping autorulote în România. Cumpără sau închiriază o autorulotă și pornește la drum”

Lasă un răspuns

Sună la 0745.147.724