Convenția Anuală de Caravaning din România

Recomandă prietenilor

Convenția Anuală de Caravaning din România, 2021, ediția a 4-a  

 Așa cum în fiecare toamnă, natura ne încântă cu bunătățile ei și strângem rodul muncii noastre, așa ne adunăm și noi, cei din industria caravaning-ului (autorulote/rulote) să împărtășim impresii, păreri despre anul ce a trecut. Anul acesta ne-am reîntâlnit  la Conacul Buzdugan, în jud. Bacău. Vremea a fost destul de rece, dar ne-am încălzit în jurul focului de tabără iar autorulotele / rulotele au încălzire.

Cum anul acesta a fost unul foarte atipic, nu-l putem lua ca model pentru anii ce vor urma. Știm cu toții de întârzierile la livrările de autorulote și rulote din cauza liniilor de producție închise, de rezervări anulate pe partea de închiriere, din cauza prietenului nostru COVID19, care se comportă exact ca vârsta pe care o are, devenind din ce în ce mai puternic, dar cu speranța că normalitatea este aproape, să revenim la lucruri mai frumoase.

Convenția a început cu o prezentare scurtă a fiecărui participant : dealeri de autorulote, firme de închirieri autorulote, magazine online de specialitate, service-uri de rulote și autorulote  , proprietari de campinguri, proiectanți de campinguri. În total 40 de firme , 74 de participanți și 41 de autorulote.

Ca în fiecare an domnul Marian MocanuRVtravel , s-a dovedit a fi un foarte bun organizator și-i mulțumim că reușește să ne adune în fiecare an, din ce în ce mai mulți. Trebuie să recunoaștem că de la an la an sunt mai interesante și mai constructive aceste întâlniri. Plusul din acest an a fost dat de prezentarea bateriilor Liontron, a panourilor Sandwich pentru rulote/autorulote și sistemele de purificare a apei.

Aceste  2 zile petrecute la conacul Buzdugan, cu autorulotele, împreună cu oameni dragi, care împărtășesc aceleași pasiuni și au aceleași viziuni despre viață, despre natură, despre modul în care aleg să-și crească copiii ne dau o speranță că viitorul copiilor copiilor noști se află pe mâini bune.

Fenomenul de caravaning este in continuă dezvoltare în România și noi îl ajutăm.

Mulțimim cu această ocazie tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri. Să creștem frumos împreună .

Campero… home wherever you travel!!

Echipa Campero îți pune la dispoziție autorulote noi , rulote noi și accesorii pentru autorulote. Dacă vrei să  închiriezi autorulote  sau cauți autorulote noi de vânzare sau rulote noi de vânzare ne poți contacta la 0745147724 pe Facebook  sau Instagram.

 


Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns

Sună la 0745.147.724