Autorulotă – CONCORDE Charisma 850L ( Welcome Bee)

Recomandă prietenilor

După 5 ani, a venit timpul să ne despărțim de autorulota noastră,  Hymer B698.  Am dus-o la ea acasă în Germania. Drumul până în Munchen a fost plin de gânduri. Oare noii proprietari vor îndrăgi autorulota? Vom găsi o autorulotă nouă conform cerințelor noastre?

Autorulotă  – drumul până în Gemania

Referitor la tranzitarea țărilor până în Germania, la granița cu Austria a trebuit sa ne justificăm drumul…unde mergem, de ce, dacă avem documente doveditoare…dar cum aveam contractul de vânzare pentru autorulotă încheiat, totul a decurs conform planului.

Întâlnirea cu Hari și Kati a fost emoționantă atât pentru noi cât și pentru ei. În timp ce le prezentam autorulota la interior Kati  m-a întrebat unde este planta verde , despre care vorbeam în articolele mele .  Mi-a promis că va păstra tradiția. Aștept poze cu nerăbdare, să știi 😊. Să vă bucurați de ea și să aveți parte de multe aventuri împreună!

Bye bye Hymer – Welcome Concorde (Bee)

Avem multe amintiri frumoase. Fetele și-au petrecut jumătate din viața lor în această autorulotă- vacanțe la mare  de la o lună jumătate, respectiv 3 luni . Excursia de 111 zile în Europa- am descris doar vacanța cu autorulota  în Sevilla .  Bine ai venit Bee în viața noastră! Sperăm să avem multe amintiri frumoase împreună!

    Autorulotă nouă – Concorde Charisma 850L

Cum spunea un bun prieten, abia când iți construiești a 3-a casă, știi ce-ți trebuie cu adevărat. Noi suntem în căutarea celei de-a  3-a autorulote și știm exact ce ne dorim:

  • cutie automată, minim 200 CP
  • autonomie mare ( rezervor apă potabilă 400 l, rezervor rezidual 300 l, rezervor gaz 120 l, rezervor toaleta cu tocător)
  • sisteme de asistență (frânare automată, menținerea benzii, cruise control adaptiv)
  • suspensie pneumatică
  • sistem automat de nivelare
  • sistem camere video 360 grade
  • capacitate mare de stocare in baterii minim 400 ah, panouri solare si invertor
  • greutatea disponibilă pentru încărcare minim 900 kg
  • paturi separate în spate (dorința fetelor).

Aveam în gând câteva modele, așa că am analizat fiecare detaliu dorit și decizia finală a fost Concorde Charisma 850L.  Bine ai venit Bee (partea din față ne duce cu gândul la o albinuță veselă). Trebuie să recunosc că cei 8 metri și jumătate mă sperie, dar cum nu am categoria corespunzătoare (permis Cat. C) sunt mai relaxată 😊.

Echipa Campero importă pentru dumneavoastră  Autorulotele Concorde. Găsiți la sediul nostru modelul Concorde Charisma 850L pentru vizualizare și testare.

Autorulotă nouă – Relaxare

Timp în care se rezolvă toată birocrația cu documente, numere de export, am profitat de vremea frumoasă și ne-am plimbat prin orășelele nemțești cu miros de castani și salcâmi înfloriți.  Încetul cu încetul se ridică restricțiile. Momentan sunt deschise doar terasele, dar de pe 7 iunie se deschid și restaurantele la interior.

Ne-am bucurat de berea tradițională, deliciosul șnițel de vițel și drumețiile în mijlocul naturii. Mereu îmi încântă ochii verdele crud al ierbii. Acum, mi-a rămas gândul la hăinuțele călduroase ale copacilor. Atașez câteva poze, pentru a vă încântă privirea.

Atunci când îmbini utilul cu plăcutul, rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

La mulți ani nouă! – 6 iunie 2021‘Povestea merge mai departe…ca vântul din Vama Veche’!!

Echipa Campero îți pune la dispoziție autorulote noi în fiecare an. Dacă vrei să închiriezi autorulote  sau cauți autorulote de vânzare ne poți contacta la 0745147724 sau pe Facebook.


Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns

Sună la 0745.147.724